דרגו את המתכון
עוגת טחינה במיקרוגל ללא גלוטן של תומר תומס
מצרכים:
5 ביצים
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס סוכר חום או סוכר לבן
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 שקית אבקת אפיה
אופן הכנה:
1. בקערה שמים את כל המוצרים ומערבבים היטב.
2. משמנים תבנית מפלסטיק ויוצקים לתוכה את התערובת.
3. שמים במיקרוגל ל-7 דקות או בתנור על חום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות. ניתן לקשט עם אגוזי מלך.
4. לאחר 7 דקות במיקרוגל או אחרי שהכנסנו ל-15 דקות בתנור, בעזרת קיסם,בודקים אם העוגה מוכנה ובמידת הצורך, אופים עד שהעוגה מוכנה.
5. מוצאים את העוגה מהמיקרו או התנור ונותנים לה מעט להתקרר ומקשטים באבקת סוכר.
2 Responses
היי תומר. חג שמח מאמריקה. ❤️?♥️
תודה תומס!! נראה קל וטעים