עוגת טחינה במיקרוגל ללא גלוטן של תומר תומס

עוגת טחינה במיקרוגל ללא גלוטן של תומר תומס
עוגת טחינה קלה להכנה עם 5 מצרכים

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

עוגת טחינה במיקרוגל ללא גלוטן של תומר תומס

מצרכים:
5 ביצים
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס סוכר חום או סוכר לבן
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 שקית אבקת אפיה

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את כל המוצרים ומערבבים היטב.
2. משמנים תבנית מפלסטיק ויוצקים לתוכה את התערובת.
3. שמים במיקרוגל ל-7 דקות או בתנור על חום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות. ניתן לקשט עם אגוזי מלך.
4. לאחר 7 דקות במיקרוגל או אחרי שהכנסנו ל-15 דקות בתנור, בעזרת קיסם,בודקים אם העוגה מוכנה ובמידת הצורך, אופים עד שהעוגה מוכנה.
5. מוצאים את העוגה מהמיקרו או התנור ונותנים לה מעט להתקרר ומקשטים באבקת סוכר.

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: