תפריט סגור

עוגת תפוזים בציפוי ממרח חלבה ואגוזים

עוגת תפוזים בציפוי ממרח חלבה ואגוזים

עוגת תפוזים בציפוי ממרח חלבה ואגוזים

המתכון באדיבות :אילנית בניזרי

מצרכים להכנת עוגת תפוזים בציפוי ממרח חלבה ואגוזים:
לעוגה:
5 בצים מופרדות
1 שקית סוכר וניל
כוס ורבע סוכר
כוס חד פעמי שקוף שמן
כוס קוקוס
כוס חד פעמי שקוף מיץ תפוזים
1 שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח

לציפוי:
ממרח חלבה
שברי אגוזים

אופן הכנה:
1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
2. מערבבים את החלמונים עם רבע כוס סוכר ושאר מרכיבי העוגה, ומוסיפים את קצף החלבונים בתנועת עטיפה.
3. משמנים תבנית ושופכים לתוכה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות עד שנועצים קיסם במרכז העוגה והקיסם יוצא יבש.
4. מצננים את העוגה, מחממים את ממרח החלבה במיקרוגל,מורחים מעל העוגה ומעל מפזרים שברי אגוזים.

מתכון נוסף לעוגת תפוזים:

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
עוגת תפוזים בציפוי ממרח חלבה ואגוזים
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!