תפריט סגור

עוף בריבת בצל מתכון מושלם

עוף בריבת בצל מתכון
Booking.com

עוף בריבת בצל

מצרכים
8-10 שוקי עוף
4 בצלים גדולים
חצי כפית כורכום
2 כפות סוכר/סוכר חום
1 כף מרק עוף
2 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים בצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר מערבבים כשהסוכר מתקרמל מעט מוסיפים כורכום, מרק עוף, מערבבים ומוסיפים את שוקי העוף. מערבבים את העוף עד לכדי ציפוי שני הצדדים בתערובת הבצל והתבלינים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים מים עד לכדי כיסוי. מביאים לידי רתיחה. מכסים ומבשלים על אש בינונית כ40 דקות. עד שמתקבל עוף בריבת בצל חומה.

בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!