דרגו את המתכון

2 מתכונים לעוף בתנור עם תפוחי אדמה ומתכון לעוף עם תפוחי אדמה בסיר.

עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה של לילך טייב:

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. קולפים את תפוחי האדמה והבטטות, שוטפים וחותכים לריבועים גדולים.
  2. מניחים בתבנית אפייה. פורסים את הבצל לרצועות ומפזרים סביב תפוחי האדמה והבטטות.
  3. מוסיפים את השוקיים לתבנית ומתבלים במיונז ובשאר התבלינים. מערבבים היטב.
  4. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני, 180 מעלות, למשך שעה ורבע. במהלך האפייה הופכים את השוקיים לצד השני בכדי שיזהיבו יפה משני הצדדים.

תבשיל עוף עם בצל ותפוחי-אדמה של חן במטבח:

עוף תפוחי אדמה ועגבניות בתנור של יפה וקס ברקו:

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. מסדרים בתבנית את חלקי העוף,בצל פרוס,תפוחי אדמה,קוביות עגבניות,כפית מלח ומתבלים בכפית מלח.
  2. מוסיפים לתבנית חצי כוס רוטב עוף מוכן(פנינה רוזנבלום) ,מוסיפים לתבנית חצי כוס מים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 40-50 דקות עד אשר העוף ותפוחי אדמה מזהיבים.

מתכון נוסף: עוף בתנור עם תפוחי אדמה ברוטב קארי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות