5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול
פבלובה אישית מתכון קל שתמיד מצליח
אודליה שושני משתפת אותנו במתכון מושלם שתמיד מצליח של פבלובה אישית.
מצרכים:
כוס חלבונים (חד״פ שקוף)
2.5 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מתכון לנשיקות קוקוס מושלמות
מתכון לנשיקות מרנג מושלמות של נטלי מוריוסף
מקרונים מתכון צרפתי אמיתי
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://passi.co.il/wp-content/uploads/2023/06/120814142_1257714687922473_2116392764835680756_n.mp4?_=1מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. מקציפים במהירות נמוכה את החלבונים עד ליצירת קצף ובועות .
2. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן את הסוכר וניל.
3. מגבירים את המהירות להכי גבוהה בערך 6 דקות או עד שמגיעים לקצף יציב ומבריק.
4. מעבירים לשקית זילוף -אני השתמשתי בצנטר גדול .
5. ומכניסים לתנור לשעתיים על חום של 100 מעלות.
אני ממלא בקצפת מתוקה ומעל רוטב של פירות יער .