רחלי ג משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת כרובית חלבית.
- כרובית קפואה
 - גבינה לבנה 5% 500 גרם
 - גבינת קוטג' 5% 250 גרם
 - כוס גבינה צהובה מגוררת
 - 4 ביצים
 - כוס קמח
 - 1/3 כוס שמן
 - פירורי לחם לזרייה מעל הפשטידה
 
אופן ההכנה
- מבשלים כרובית במים עם מלח ולימון.ומסננים.
 - מערבבים בקערה את שאר המרכיבים חוץ מהפירורים, ומוסיפים את הכרובית.
 - שמים בתבנית משומנת 20×30 ומפזרים מעל פירורי לחם.
 - אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.
 
מתכון נוסף לפשטידת כרובית:
