דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת קישואים מושלמת.
- 3 בצל
- 5 קישוא
- 3 ביצה
- חצי כוס שמן
- חצי כוס מים
- 1.5 כוס קמח תופח
- 1 כף פלפל
- 1 כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
- לקלף ולגרד את הקישואים. לסחוט היטב ולהכניס לקערה..
- לחתוך את הבצלים לחתיכות בינוניות. אמורים לחוש אותן בלעיסה..
- להוסיף את כל המרכיבים האחרים לקערה. לערבב היטב..
- לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות או עד שמזהיבה ומשחימה למעלה.
תגובה אחת
?סוף סוף משהו פרווה אני יכין קל נהדר? תודה