חיפוש

קינוחי כוסות גבינת פירורים מתכון הורס

קינוחי כוסות גבינת פירורים מתכון הורס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מצרכים

לתחתית
280 גרם קמח לבן שווה 2 כוסות אחת פעמי לשתיה חמה
1 אבקת אפייה
70 גרם סוכר לבן שווה 1/3 כוס
1שקית סוכר וניל
200 גרם חמאה קרה
4חלמונים L
מצרכים הדרושים למלית
500מ"ל שמנת מתוקה 38% שווה 2 מיכלים
200 גרם סוכר שווה
1 כוס
1 פודינג וניל
1 שמנת חמוצה 15%
300 גרם גבינת שמנת30%
200 גרם גבינה לבנה 9%
גם אפשר רק
500גרם גבינה לבנה 9%
אבל יותר טעים עם גבינת שמנת

אופן ההכנה
1. במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת אפייה, 1/3 כוס סוכר, סוכר וניל וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות רק עד לקבלת בצק פירורים וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק חלק.
2. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים .
3. ואופים בחום שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות או עד להזהבה ושמים בצד עד להכנה המלית .
4. אופן הכנת המלית.
5. מקציפים שמנת מתוקה, כוס סוכר פודינג וניל ושמנת חמוצה עד לקבלת קרם יציב.
6. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים גבינה ומקציפים עוד כמה שניות רק עד לאיחוד.
7. משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה.
8. מפוררים בידיים את הבצק האפוי, לקבלת פירורים. מפזרים 2 כפות פירורים בכוסות כינוחים מעל מלית הגבינה. ומסיימים עם פירורים.
9. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות מומלץ לילה שלם.
10. אפשר לשמור במקפיא כחודש ימים.
11. ומוציאים שעתיים לפני ההגשה .

מתכון של גקלין פדלון.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות