דרגו את המתכון
ג'קלין פדלון משתפת אותנו במתכון שלה לקינוח פרווה ללא אפיה.
- 200 גרם שוקולד מריר
- כוס לשתייה חמה טחינה גולמית
- 80 גרם אגוזי פקאן טבעיים קצוץ גס
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד על בן מארי.
- מוסיפים את הטחינה גולמית מערבבים.
- מוסיפים את האגוזי פקאן טבעיים שוב מערבבים ושופכים לתבנית 35 ס"מ על 12ס"מ או כל תבנית אחרת .
- מכניסים למקפיא לשעתיים מחלצים ומגלגלים בקוקוס קלוי פורסים ושומרים במקפיא או במקרר.
מתכון נוסף לקינוח פרווה – קסטת לוקוס: