קינוח פרווה ללא אפיה מ-3 מרכיבים

קינוח פרווה ללא אפיה
לצפייה במתכוןיש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

ג'קלין פדלון משתפת אותנו במתכון שלה לקינוח פרווה ללא אפיה.

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • כוס לשתייה חמה טחינה גולמית
  • 80 גרם אגוזי פקאן טבעיים קצוץ גס

אופן ההכנה

  • ממיסים את השוקולד על בן מארי.
  • מוסיפים את הטחינה גולמית מערבבים.
  • מוסיפים את האגוזי פקאן טבעיים שוב מערבבים ושופכים לתבנית 35 ס"מ על 12ס"מ או כל תבנית אחרת .
  • מכניסים למקפיא לשעתיים מחלצים ומגלגלים בקוקוס קלוי פורסים ושומרים במקפיא או במקרר.

מתכון נוסף לקינוח פרווה – קסטת לוקוס:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: