רונית פרץ משתפת אותנו במתכון שלה לקינוח שוקולד פרווה.
מצרכים להכנת קינוח שוקולד פרווה:
- 200 גרם שוקולד מריר 70%
 - 1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
 - 3 כפות סילאן טבעי
 - 2 כפות שמן זית
 - קורט מלח גס
 - 1 כוס אגוזים קלויים
 
אופן הכנה:
- בקערה ממיסים את השוקולד ומערבבים אותו, ואז לצקת לתוך הקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
 - לאחר ערבוב טוב, לצקת את הבלילה לתבנית אינגליש קייק, ולשים שעתיים במקפיא.
 - להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות.
 - אם רוצים, אפשר לשדרג בעוד תוספות כמו: שבבי קוקוס, פיסטוקים שבורים או פירות יבשים.
 
