דרגו את המתכון
מיטל ברסטוביצקי משתפת אותנו במתכון שלה לקיש ברוקולי וגבינות.
- לבצק
- במעבד מזון נשים 2 כוסות קמח רגיל (280 גרם )
- כפית מלח
- חצי כפית סוכר
- ביצה
- 175 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- למילוי
- 2 בצלים
- 3 ביצים
- 1 שמנת לבישול 15 אחוז
- כפית שום כתוש
- מלח פלפל שחור
- חבילה מיני ברוקולי
- קובייה של גבינה בולגרית רכה
- 2 כפות גבינה גרנה פדנו( פרמזן ) אגוז מוסקט
אופן ההכנה
- לבצק:
- במעבד מזון נשים 2 כוסות קמח רגיל (280 גרם ) , כפית מלח ,חצי כפית סוכר ,175 גרם חמאה קרה לקוביות ונעבד עד לפירורים בפולסים קצרים
- נוסיף ביצה ונערבב עד שנקבל כדור.
- נקמח קצת את השיש נרדד את הבצק לגודל הרינג אפשר גם בגודל אישי למי שאוהב נהדק את הצדדים של הבצק, עם מזלג לעשות חורים להכניס למקפיא ל חצי שעה .
- למלית:
- נטגן 2 בצלים עד הזהבה יפה .
- בקערה נטרוף 3 ביצים .
- נוסיף 1 שמנת לבישול 15 אחוז כפית שום כתוש מלח פלפל שחור חבילה מיני ברוקולי מופשר את הבצל קובייה של גבינה בולגרית רכה נפורר עם הידים נוסיף 2 כפות גבינה גרנה פדנו( פרמזן ) מעט אגוז מוסקט לערבב בעדינות .
- ממשיכים עם הבצק.
- מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון .
- שהתנור חם אופים את הבצק 15 דקות מצננים שופכים את המלית ושוב אופים לעוד 40 דקות עד שהכל משחים יפה.