תפריט סגור

קיש ברוקולי וגבינות

קיש ברוקולי מושלם

מיטל ברסטוביצקי משתפת אותנו במתכון שלה לקיש ברוקולי וגבינות.


  • לבצק
  • במעבד מזון נשים 2 כוסות קמח רגיל (280 גרם )
  • כפית מלח
  • חצי כפית סוכר
  • ביצה
  • 175 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • למילוי
  • 2 בצלים
  • 3 ביצים
  • 1 שמנת לבישול 15 אחוז
  • כפית שום כתוש
  • מלח פלפל שחור
  • חבילה מיני ברוקולי
  • קובייה של גבינה בולגרית רכה
  • 2 כפות גבינה גרנה פדנו( פרמזן ) אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • לבצק:
  • במעבד מזון נשים 2 כוסות קמח רגיל (280 גרם ) , כפית מלח ,חצי כפית סוכר ,175 גרם חמאה קרה לקוביות ונעבד עד לפירורים בפולסים קצרים
  • נוסיף ביצה ונערבב עד שנקבל כדור.
  • נקמח קצת את השיש נרדד את הבצק לגודל הרינג אפשר גם בגודל אישי למי שאוהב נהדק את הצדדים של הבצק, עם מזלג לעשות חורים להכניס למקפיא ל חצי שעה .
  • למלית:
  • נטגן 2 בצלים עד הזהבה יפה .
  • בקערה נטרוף 3 ביצים .
  • נוסיף 1 שמנת לבישול 15 אחוז כפית שום כתוש מלח פלפל שחור חבילה מיני ברוקולי מופשר את הבצל קובייה של גבינה בולגרית רכה נפורר עם הידים נוסיף 2 כפות גבינה גרנה פדנו( פרמזן ) מעט אגוז מוסקט לערבב בעדינות .
  • ממשיכים עם הבצק.
  • מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון .
  • שהתנור חם אופים את הבצק 15 דקות מצננים שופכים את המלית ושוב אופים לעוד 40 דקות עד שהכל משחים יפה.
Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!