חיפוש

קנלוני גבינות ותרד ברוטב עגבניות מתכון מנצח

קנלוני גבינות ברוטב עגבניות מתכון מנצח
קנלוני גבינות ותרד קל ופשוט להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קנלוני גבינות ותרד ברוטב עגבניות מתכון מנצח

מתכון מושלם של קנלוני במילוי גבינות ותרד ברוטב עגבניות,מתכון עשיר שמתאים לשבועות או לכל יום רגיל.
הרעיון הוא מאוד פשוט כל מה שצריך זה גלילי קנלוני ממלאים בריקוטה וניתן להוסיף כל מה שרק רוצים ומצפים ברוטב עגבניות,ניתן לפזר מורלה מעל ולהקרים בתנור.
המתכון הוא כלכך פשוט להכנה ומהווה פתרון מצויין לארוחה מהירה.
מומלץ להשרות את צינורות הקנלוני בקערה עם מים חמים מאוד למשך כ-5-7 דקות לפני שממלאים אותם, זה עוזר להם להתחיל להתרכך.
הקפידו להוסיף הרבה רוטב. בודקים עם מזלג כדי לוודא שהפסטה מבושלת לפני ההגשה
מומלץ לשים את המילוי בתוך שקית זילוף מה שמקל את מילוי הקנלוני.

קנלוני גבינה ותרד מתכון קל

מתכונים נוספים :

קנלוני גבינות מעלף לשבועות
פסטה קנלוני במילוי גבינה מטורפת במיוחד
קנלוני במילוי בשר ברוטב עגבניות

מצרכים:

קופסא של קנלוני
ריקוטה פרסקה
תרד
גרנה פדנו/פרמזן
מלח
פלפל לבן
ביצה
לרוטב:
בקבוק של פאסטה
פחית פולפה
בזיליקום
מתבלים מלח פלפל שמן זית

אופן ההכנה:

מכינים את כל המליות כפי שרשום במצרכים.
ממלאיםאת הקנלוני בעזרת מזלף
שמים משקע של רוטב בתחתית התבנית
מניחים את הקנלוני בתבנית ומכסים בעוד רוטב,
מחממים תנור ל200 מעלות מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 20 דקות מוציאים את הרדיד אלומיניום ואופים עוד 10 דקות
בתיאבון

פסטה צדפות/קנלוני במילוי גבינות ופסטו

קנלוני ברוטב עגבניות

מתכון קל וטעים לפסטה צדפות ממולאות בגבינות ופסטו, ברוטב עגבניות ועשבי תיבול.

מצרכים:

  • 1 חבילה פסטה צדפות גדולות
  • למילוי:
  • 100 גרם גבינה צפתית
  • 150 גרם גבינת כנען
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע קוטג'
  • 2 כפות פסטו
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • לרוטב:
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 4-5 שיני שום כתוש
  • כפית אורגנו
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כוסות מים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, רק חצי בישול.
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המילוי: גבינות, קוטג', פסטו, ביצה, פלפל שחור ומלח.
  3. ממלאים את הצדפות בתערובת הגבינות.
  4. מסדרים את הצדפות בתבנית.
  5. מכינים את הרוטב: מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום עד להזהבה.
  6. מוסיפים את רסק העגבניות, האורגנו, החומץ, המים, הפלפל השחור והמלח.
  7. מבשלים על אש נמוכה כ-5-7 דקות.
  8. יוצקים את הרוטב מעל הצדפות.
  9. מפזרים גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה ועלי בזיליקום קצוצים.
  10. מכסים את התבנית בנייר כסף.
  11. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות.
  12. לאחר 25 דקות, מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 5 דקות להזהבה.

טיפים:

  • ניתן להשתמש בגבינות אחרות לפי הטעם, כגון מוצרלה, פטה, בולגרית, או גבינות מיוחדות.
  • ניתן להוסיף ירקות למילוי, כגון פטריות, פלפלים, או קישואים.
  • ניתן להוסיף לתבשיל תבלינים נוספים לפי הטעם, כגון פפריקה, אורגנו, או קצת חריף.

בהצלחה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות