חיפוש

רביולי בטטה ברוטב שמנת פטריות מושלם

רביולי בטטה ברוטב שמנת פטריות מושלם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

1.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

רביולי בטטה ברוטב שמנת פטריות מושלם

מירב דהן משתפת אותנו במתכון לרביולי בטטה ברוטב שמנת פטריות מושלם

מצרכים:
2 כוסות קמח פסטה דורום
2 ביצים (L)
3 בטטות (קלופות וחתוכות לחצי)
2 כפות חמאה
מלח (קורט)
פלפל שחור (מעט)
אגוז מוסקט (מעט )
1 בצל (קצוץ)
1 שן שום ( קצוצה)
1 קופסה פטריות (400 גרם)
1 מיכל שמנת לבישול (250 מ"ל)
1 כף מרק פטריות
1 שקית ערמונים (בוואקום – 100 גרם)
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
רביולי בטטה ברוטב רוזה
מאפה רביולי עם פטריות של אורית לוי
פסטה פנה ברוטב שמנת פטריות במיקרוגל ב-10 דקות

מתכון נוסף לרביולי שמנת פטריות:

אופן הכנה:
1. שופכים על שישי נקי את הקמח ויוצרים גומה, ואז בעדינות שוברים ביצים בגומה.
2. לאט לאט עם מזלג מתחילים לערבב ומוסיפים מהצדדים את הקמח, ממשיכים ללוש ביד עד שמקבלים בצק אחיד ולא דביק.
3. מחלקים את הבצק לשלושה כדורים, ומכניסים לשקית ולמקרר לחצי שעה.
4. בינתיים מכינים תערובת של הבטטה – לוקחים את הבטטות החתוכות וקלופות ומבשלים אותם עד לריכוך.
5. אחרי זאת מועכים ומוסיפים 2 כפות חמאה, מלח, פלפל שחור, ומעט מאגוז המוסקט.
6. כעת מרדדים את הבצק לעלה דק וארוך (אפשר לפתוח במכונת פסטה), ומניחים במרווחים את הבטטה בערך כפית.
7. את החלק השני של הבצק מורחים בביצה ומניחים בעדינות על העלה עם המילוי, ואז מהדקים עם האצבעות ומוציאים אוויר. לאחר מכן קורצים עם קורצן עיגולים ומהדקים מעט עם האצבעות.
8. מרתיחים מים חמים עם כפית מלח.
9. כשהמים רותחים מכניסים את כל הרביולי המוכנים ומחכים 4-5 דקות.
הכנת הרוטב:
1. מטגנים עם שמן זית בצל אחד קצוץ ושן שום קצוצה ומערבבים, ואז מוסיפים קופסת פטריות .
2. נערבב ונוסיף שמנת לבישול, מלח, פלפל שחור, כף מרק בטעם פטריות, ומעט אגוז מוסקט. מערבבים היטב עד שמסמיך מעט.
3. מוציאים לקערה ושופכים את התערובת שמנת ומוסיפים 1 שקית וואקום של ערמונים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות