מצרכים להכנת אגרול אבוקדו מושלם:
מצרכים ל9 יחידות:
3 יחידות אבוקדו מקולף חתוך לקוביות
2 כפות עגבניות מיובשות/ עגבניה טרייה חתוכה לקוביות קטנות
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף בצל סגול טחון
מלח ופלפל לפי הטעם
כפית מיץ לימון (עדיף מלימון טרי)
18 דפי עלי סיגר
1 ביצה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מכניסים לקערה אבוקדו, עגבניות, כוסברה, בצל, מלח, פלפל, לימון ומערבבים.
פורסים שני דפי סיגר אחד על השני ומוסיפים בערך 2 כפות מילוי אמצע בקו אופקי. טורפים את הביצה, טובלים מברשת בביצה ומברישים את כל הקצוות. מקפלים את הצדדים מעל המלית. לאחר מכן מקפלים את הפינה התחתונה מעל המלית ואז מגלגלים קדימה וסוגרים את האגרול.
מטגנים בשמן עמוק, חם מידי עד להזהבה. מניחים על נייר סופג ומגישים עם רוטב.
רוטב לאגרול
½ כוס מיונז
¼ כוס כוסברה קצוצה 1
כף צילי גרוס
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית אבקת שום
מלח ופלפל לפי הטעם
מניחים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון או בבלנדר מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מעבירים לכלי ומכניסים למקרר עד שמוכן להגשה.