דרגו את המתכון
הילה ליברטי מלמדת אותנו איך מכינים פוקצה.
אז איך מכינים פוקצה?
- חצי קג קמח
- כף שטוחה שמרים
- כך שטוחה סוכר
- 3 כפות שמן זית
- 4-5 כפות יוגורט
- כוס מים פושרים
- כף שטוחה מלח
- למילוי ירקות מעל הבצק:
- טבעות בצל אדום
- פלפל חריף
- עגבניות שרי חתוכות
- פלפלים קטנים מתוקים
אופן הכנה:
- ללוש בקערת המיקסר קמח שמרים,סוכר להוסיף השמן יוגורט ומים לפי הבצק ולבסוף המלח.
- ללוש כ -8 דקות להתפיח בקערה משומנת מעט ולמרוח שמן גם מעל הבצק .
- להתפיח למשך שעה.
- לחלק את הבצק לשניים לשמן תבנית מלבנית ובעזרת ידיים משומנות לפתוח את הבצק לשים את הירקות לזלף מעל שמן זית .
- לאפות בתנור שחומם מראש 190 מעלות עד להזהבה כ 25 דקות.
סרטון עם מתכון נוסף שמסביר איך מכינים פוקצה של חו במטבח: