דרגו את המתכון
אילנחת בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה לאינטרייה מרוקאית מושלמת.
- 200 גרם איטריות בצים (אפשר בכל גודל)
- 3 כוסות מים רותחים (חד פעמי חם )
- 3 כפות שמן
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס
- רבע כפית כורכום
- כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
- לחמם את השמן בסיר.
- להוסיף את הכורכום והאטריות ,לטגן דקה בשמן תוך כדי ערבוב .
- בכוס חד פעמי חמה נשים את האבקת מרק עוף נמזוג מים רותחים נערבב היטב.
- נוסיף לסיר ועוד 2 כוסות מים רותחים.
- נוסיף את המלח והפלפל שחור נערבב.
- נמניך להבה הכי נמוכה.
- מידי פעם נערבב.
- בישול בערך רבע שעה עד שנספגים המים ..