דרגו את המתכון
התענגו על הטעמים העשירים והמלוחים של אסאדו בבישול ארוך, ברביקיו ארגנטינאי מסורתי שכולו בישול איטי והתענגות על כל רגע.
שיטת בישול זו מוציאה את המיטב מהבשר, וכתוצאה מכך מנות נימוחות, עסיסיות וטעימות להפליא. אסאדו הוא לא רק ארוחה; זה אירוע חברתי, חגיגה של החיים ותענוג קולינרי אמיתי. אספו את החברים והמשפחה שלכם, הפעילו את הגריל והתכוננו לחוות את הקסם של המטבח הארגנטינאי.
איך להכין אסאדו בבישול ארוך רכיבים
- 4-5 קילו של צלעות בקר או נתחים המתאימים לצלייה (כגון סטייק פלנק או שורט ריבס)
- מלח ים גס
- פלפל שחור טחון טרי
- רוטב צ'ימיצ'ורי (להגשה)
הוראות:
- התחל בהכנת הגריל. תזדקק לגריל פחמים או עצים לחוויית אסאדו אותנטית. מדליקים את הפחמים ונותנים לו להישרף עד שיש גחלים חמות.
- מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ים גס ופלפל שחור גרוס טרי. היו נדיבים עם התיבול; הבשר יכול להתמודד עם זה.
- מסדרים את הבשר על הגריל, עם צד העצם כלפי מטה, ונותנים לו להתבשל באיטיות על אש נמוכה עד בינונית. המפתח כאן הוא סבלנות – אסאדו מיועד לבישול איטי. אתה רוצה להחדיר לבשר את הטעמים המעושנים של הגריל.
- בזמן שהבשר מתבשל, תוכלו ליהנות מחברת האורחים ומהניחוח המפתה של המנגל. מדי פעם, הופכים את הבשר כדי להבטיח שיתבשל בצורה אחידה.
- בהתאם לעובי הנתחים ולרמת העשייה הרצויה, זמן הבישול עשוי להשתנות. זה יכול לקחת בין שעה לשלוש שעות או יותר. השתמשו במדחום לבשר כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית – בסביבות 130°F (55°C) עבור מדיום-רייר.
- ברגע שהבשר מגיע למידת העשייה המועדפת עליך, הסר אותו מהגריל ונותן לו לנוח כמה דקות. זה מאפשר למיצים להתפזר מחדש בתוך הבשר.
- פורסים את הבשר ומגישים אותו עם רוטב צ'ימיצ'ורי, תבלין חריף ועשבוני שמשתלב בצורה מושלמת עם אסאדו.
אסאדו ארגנטינאי הוא לא רק ארוחה; זו חגיגה של אוכל, חברות ותרבות. תיהנו מתהליך הבישול האיטי, התענגו על כל ביס מהבשר הרך והמעושן, והתענגו על האחווה של שיתוף החגיגה המדהימה הזו עם אנשים אהובים.