דרגו את המתכון
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לאסאדו בתנור עם ירקות שורש.
מצרכים:
- בשר אסאדו חתוך לחתיכות גדולות
- תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
- בטטות חתוכות לרבעים
- גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
- בצלים שלם
- 1 ראש שיני שום מקולף
- פפריקה מתוקה
- פלפל שחור גרוס
- תבלין לסטייק
- מלח
- שמן
אופן הכנה:
- ערבב את כל המצרכים.
- לתבל את הבשר והירקות להניח בתבנית אפיה לכסות בנייר כסף לאפות ב-160° מעלות כ-3 עד 4 שעות עד להתרככות.