5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

אסאדו בתנור קל, מהיר ומרשים?! מתכון מושלם לאירוח!

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: שעתיים דרגת קושי: קל מאוד

מצרכים:

אסאדו בתנור – מתכון ליגה!! | קל בטירוף, עסיסי וטעים!!

מתכונים נוספים

אסאדו בתנור מתכון מהיר וקל
אסאדו מפורק בתנור הכי טעים ביקום
המתכון הסודי לרוזלך מושחת כמו של לנדוור!

אסדו בתנור

אופן ההכנה:

  1. מסדרים את המצרכים: מסדרים את חתיכות האסאדו בתחתית סיר עמוק שמתאים לתנור או בתבנית פיירקס. מניחים את שאר המרכיבים מעל האסאדו, ללא ערבוב (אך ניתן לערבב אם רוצים).
  2. אופים: סוגרים את הסיר היטב בנייר כסף או מכסה (תלוי בכלי). מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות טורבו ואופים כשעתיים.
  3. בודקים: מדי פעם בודקים את התבשיל ומוודאים שהוא לא נשרף.
  4. מוציאים מהתנור: כשהבשר משחים מלמעלה ויש עדיין נוזלים בתחתית הסיר, מכבים את התנור ומוציאים את הסיר.

טיפים:

אסאדו – חגיגה של טעמים:

אסאדו הוא נתח בשר פופולרי במיוחד במטבח הארגנטינאי, והוא ידוע בטעמו העשיר ובמרקמו הנימוח.

הוא עשוי מצלעות בקר, ומתבשל בדרך כלל על גריל פחמים, אך ניתן להכינו גם בתנור.

האסאדו הוא מאכל מושלם לאירוח, למסיבות או סתם לארוחה משפחתית מהנה.

הוא קל להכנה וניתן לשלב אותו במגוון רחב של תוספות.

מתכון של: סתיו חממי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות