כשאת בלחץ וחייבת להספיק להעמיד סיר צהריים על הגז שכל ילד אוהב ואת בלחץ של זמן
אז אין כמו סיר פסטה ונקניקיות בסיר אחד ברוטב אדום מושלם. מתכון של שונטל אלמועלם.
מצרכים:
פסטה
נקניקיות
בצל אחד גדול
שלוש שיני שום
כך גדושה פפריקה מתוקה
כף מרק עוף
כף שטוחה מלח
כף שטוחה כורכום
2 קופסאות רסק עגבניות קטן
4 עגבניות חתוכות לקוביות
אופן ההכנה:
1. להעמיד סיר מים להביא לרתיחה עם כף שמן וחצי כפית מלח.
2. לחתוך את הנקניקיות לקוביות להניח בצד.
3. שהמים מבעבעים שופכים את הפסטה והנקניקיות ביחד
שהפסטה מוכנה והנקניקיות מעבירים הכל למסננת.
4. קוצצים את הבצל מניחים בתוך הסיר מטגנים עד שמזהיב
לאחר מוסיפים את השום מטגנים עוד שתיים שלוש דקות
ואז מוסיפים את העגבניות שחתכנו לקוביות
מטגנים בערך ארבע דקות
ואז מוסיפים את התבלינים נותנים טיגון קל שהתבלינים יפתחו מוסיפים את הרסק
וחצי כפית סוכר בשביל לאזן את החומציות.
5. מערבבים הכל מוסיפים 2- 2 וחצי כוסות מים רותחים נותנים לרוטב לבעבע ואז מוסיפים את הפסטה והעגבניות מערבבים טוב טוב שהכל מצופה ברוטב לכסות את הסיר ל3 דקות על להבה נמוכה מכבים את האש ומחכים עוד 3 דקות ומוכן.
בהצלחה ובתאבון
צלחת שכל ילד ירצה