דרגו את המתכון
אירית אביבי משתפת אותנו במתכון שלה לבורקס גבינה ותרד מושלם בדיוק כמו בשוק רמלה.
חצי קילו קמח מנופה
חצי כפית מלח
חצי כף חומץ
בערך כוס ורבע מים עד לבצק נוח ונעים
אופן הכנה:
1. לחלק לכדורים בגודל שאתם בוחרים
2. לשים בשמן להשריה או במקרר ללילה/או למספר שעות.
3. לפתוח כל כדור בצק עד שקיפות כמו בתמונה שרואים את השיש ולמלא בכל סוגי גבינות או תרד או תרד וגבינה יחד לגלגל לשבלול .
4.לפזר מעט מלח,פלפל שחור מעט להכניס לתנור חם 180 מעלות עד להשחמה.