3.2/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

מתכון לבורקס מבצק מושלם של הילה ליברטי.

מצרכים להכנת בורקס מושלם:

אופן הכנה:

  1. שמים בקערה את הקמח והמלח ומוסיפים בהדרגה את המים והשמן,ללוש את הבצק ולהרגיש עד שמתקבל בצק מושלם ואחיד.
  2. אין צורך בהתפחה,ישר מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.
  3. ממלאים את העיגולים בכל מילוי שתרצו (תפוח אדמה/גבינות/בשר/עוף),סוגרים ומהדקים עם מזלג.
  4. מסדרים את הבורקס על תבנית אפיה,מורחים בביצה ומפזרים מעל שומשום.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות (אפשר במצב טורבו) למשך 20 דקות.

    אם עושים מילוי גבינה יש להשתמש בגבינות קשות ולא רכות (אפשר בולגרית,קוטג,צפתית).

סרטון עם מתכון נוסף לבורקס גבינה:

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות