חיפוש

בורקס מלוואח: המתכון שישנה כל חגיגה שלכם

בורקס מלוואח: המתכון שישנה כל חגיגה שלכם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בואו נכין בורקס מלוואח – המשיח של המאפים!

אם אתם חושבים על מאפה שיכול לשדרג כל ארוחה, אז בואו נדבר על בורקס מלוואח. כן, זה בדיוק מה שאתם חושבים – בורקס אלא עם טוויסט מדהים. מה גורם למאפה הזה להיות כל כך מיוחד? ובכן, המתכון הזה הוא כמו סוד זולת עצמי, נבנה באיטיות ובאהבה.

מה אנחנו צריכים? – רשימת החומרים

  • 2 דפי מלוואח (אפשר לקנות מוכן או להכין לבד, אם אתם מרגישים הרפתקנים)
  • 250 גרם גבינת פטה מזוגגת בחלב (או גבינה לבנה, אם אתם כבר באווירת קלוריות)
  • 1 ביצה (או שתיים, אם אתם מתעקשים להתפרע)
  • מלח ופלפל לטעם (כי מי אוהב חיים פושרים?)
  • שומשום (תודו שהייצוג יכול להיות על ההגשה)

שלב 1: הכנת המלית – הכישרון שלכם יוצא עכשיו!

קודם כל, נתחיל במלית. במק Bowl, לשים את הגבינה עם הביצה, הוסיפו מלח ופלפל, ובשום אופן אל תשתמשו בגבינות סמרטוטיות או חקייניות! מה שנכון נכון, פשוט לערבב הכל ולשמור בפינת השולחן.

שלב 2: מלוא את דפי המלוואח – כמו לייעוץ פסיכולוגי!

לכו על דף מלוואח, הכניסו בתוכו כף מלית וסגרו כמו שלא סגרתם אף אחד לפני כן – כמה שיותר דחוס, יותר טוב! שימו לב, סגירת הבורקס היא מהותית – אל תרצו שייגמרו לכם הגהות ברגע הכי חם.

שאלות נפוצות:

  • מה אם אין לי דפי מלוואח? – אולי תנסו עם בצק פילו, אבל תהיו זהירים, זה בבחינת גזירת גזר!
  • אני רוצה לשדרג את המלית שלי – איך? – קפצו על גבינת מוצרלה או גבינה צהובה. תנו דרור לדמיון!

שלב 3: אפייה – בזמן המתנה, תאכלו עוד בורקס!

מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים את הבורקסים בתבנית ומפזרים מעט שומשום עליהם – יאממי! מכניסים לתנור ואופים עד שהם זהובים ומתחילים לגרום לשכנים לקנא.

זמן אפייה – כמה זמן? האם זה כמו להמתין למפגש עם מישהו מהאקסים?

ככה בערך 25-30 דקות, אבל כמו בהכל בחיים, שימו לב לתהליך. הם עלולים להפתיע אתכם!

סיכום

בורקס מלוואח הוא מתכון שהוא שילוב של פשטות והנאה. אתם בהחלט יכולים להתווכח עם נושאי ההכנה, אבל בסופו של דבר אתם תסיימו עם בורקסים שכל אחד רק יכול לחלום עליהם. אז יאללה, קדימה למטבח! לא נשכח לקחת יותר פרוסות לחבריכם.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות