חיפוש

בייגל ירושלמי ממולא גבינות

בייגל ירושלמי ממולא גבינות
שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לבייגל ירושלמי ממולא גבינות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לבייגל ירושלמי ממולא גבינות.

לבצק:
קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות מלח
2 כפות שטוחות סוכר
8 כפות שמן
2 כוסות מים
למילוי:
חבילת גבינת כנען
250 גרם גבינה צהובה
קופסא אחת של בולגרית מעודנת
חצי קופסא קוטג'
כפית מלח
כפית פלפל
ביצה
לערבב את הכל לעיסה אחת

אופן הכנה:
1. בקערת המיקסר שמים את הקמח הסוכר והשמרים מערבבים
לאחר מכן מוסיפים את המים
לאחר מכן את במלח ולבסוף את השמן
מערבלים במשך 7 דקות לבצק רך וחלק.
2. מתפיחים 50 דקות
לאחר התפחה מורידים את הבצק למשטח עבודה מרדדים לנקניק ארוך קורצים בין 10-12 כדורים
ועל כדור מרדדים לעלה דק ממלאים בשורה בצד מהמילוי
מגלגלים לנקניק סוגרים לאליפסה.
3. לוקחים קערה עם מים וקערה עם שומשום
טובלים את הבייגל במים ואז בשומשום
מסדרים בתבנית מתפיחים שוב רבע שעה
ולתנור שחומם מראש 180 מעלות 20-25 דקות או עד שמזהיב
בהצלחה ובתאבון?

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות