דרגו את המתכון

סטלה פסטרנק משתפת אותנו במתכון של בלינצס חלבי מושלם.

אז מה בעצם צריך בכדי להכין בלינצס חלבי?

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה או במיקסר.
  2. לאחר שהתקבלה תערובת חלקה מסננים במסננת על מנת להיפטר מהגושים של הקמח.
  3. משמנים את המחבת בתרסיס שמן ומנגבים אם יש יותר מדי שמן.
  4. שמים על אש קטנה ולוקחים חצי מצקת ושופכים על המחבת. חשוב לשפוך את כל התערובת בפעם אחת על המחבת כדי לשמור על אחידות הבלינצ`ס. שלא יהיה צד אחד שמן והשני דק (אם לא הצלחתם אז לא נורא מוסיפים עוד טיפה תערובת להשלמה).
  5. ברגע שהצדדים מתחילים להשחים הופכים את המחבת על צלחת גדולה או מגש או קרש חיתוך ומניחים להצטננות. כך ממשיכים עד שהתערובת נגמרת.
  6. את הבלינצסים אפשר למלא בכל מילוי שתרצו.

סרטון עם מתכון נוסף של בלינצס חלבי של חן במטבח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות