דרגו את המתכון
סטלה פסטרנק משתפת אותנו במתכון של בלינצס חלבי מושלם.
אז מה בעצם צריך בכדי להכין בלינצס חלבי?
- 6 כוסות קמח
- 5 כוסות חלב
- 3.5 כוס מים חמים
- 3 כפות שמן
- 2 כפיות סוכר
- 6 ביצים
- 2 כפיות מלח
אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים בקערה או במיקסר.
- לאחר שהתקבלה תערובת חלקה מסננים במסננת על מנת להיפטר מהגושים של הקמח.
- משמנים את המחבת בתרסיס שמן ומנגבים אם יש יותר מדי שמן.
- שמים על אש קטנה ולוקחים חצי מצקת ושופכים על המחבת. חשוב לשפוך את כל התערובת בפעם אחת על המחבת כדי לשמור על אחידות הבלינצ`ס. שלא יהיה צד אחד שמן והשני דק (אם לא הצלחתם אז לא נורא מוסיפים עוד טיפה תערובת להשלמה).
- ברגע שהצדדים מתחילים להשחים הופכים את המחבת על צלחת גדולה או מגש או קרש חיתוך ומניחים להצטננות. כך ממשיכים עד שהתערובת נגמרת.
- את הבלינצסים אפשר למלא בכל מילוי שתרצו.
סרטון עם מתכון נוסף של בלינצס חלבי של חן במטבח: