חיפוש

בצק פריך ללא ביצים: הטכניקה שתשנה הכל!

בצק פריך ללא ביצים: הטכניקה שתשנה הכל!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

1/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

בצק פריך ללא ביצים: גם טבעוני וגם טעים!

אז מה אם אין ביצים? זה לא אומר שאנחנו לא יכולים להכין בצק פריך שיגרום לכל פאי להרגיש כמו פאי של סבתא! אם עברתם על המקרר שלכם וגיליתם שאין לכם ביצים אבל יש לכם רצון עז להכין משהו מתוק, הגעתם למקום הנכון.

החומרים – לא תאמינו!

נתחיל ברשימה של החומרים שתצטרכו כדי להכין את הבצק המושלם הזה:

  • 2 כוסות קמח (כמובן שעדיף קמח חיטה מלא בשביל הויטמינים… אבל תעשו מה שמתחשק לכם)
  • ½ כוס שמן צמחי (כן, גם שמן זית יכול לעשות עבודה טובה, אם אתם רוצים משהו עם טוויסט)
  • ⅓ כוס סוכר (שיש כל כך הרבה מהם, אנחנו לא יכולים להתמודד עם הכמויות)
  • ½ כפית מלח (לא להתפתות לשים יותר, זה לא עוגיות מלוחות)
  • 4-6 כפות מים קרים (ואם אתם רוצים קצת שמן אבוקדו – אובר הייטד, תתחברו)

איך מכינים את הבלה בלה הזה?

אז הגיע הזמן לגלגל את השרוולים… או לפחות את הסוודר שלכם. עיילו 5 דקות של חיים:

  1. מערבבים: בכלי גדול, שמים את הקמח, הסוכר והמלח. מקפלים פנימה את השמן. זה כאילו אתם מעלים את כל הבעיות שלכם לתוך הקמח!
  2. מוסיפים מים: מתחילים לה добавлять מים לאט לאט, עד שהבצק מתאחד. זה הזמן שלכם להתנסות ולראות כמה מים הולך בפנים.
  3. ללוש: תתחילו ללוש עם הידיים עד שהבצק חלק ואחיד. זה מגע קצת דביק אבל אנחנו אוהבים את זה חמים.
  4. מנוחה: עטפו את הבצק בניילון נצמד ושימו במקרר למינימום 30 דקות. אני ממליצה על חצי שעה לדייט עם נטפליקס.

שאלות ותשובות

מה לעשות אם הבצק דביק מידי? הוסיפו עוד קצת קמח – תעשו לו טיפול חשמלי של קמח!
כמה זמן אפשר לשמור במקרר? עד שלושה ימים, אבל אני בטוחה שהוא לא יחזיק מעמד כל כך הרבה זמן.

מה אפשר להכין עם הבצק הזה?

מה לא? אתם יכולים להכין פאי פירות, טארט בצק פריך עם קרם פטיסייר, או סתם לרדד ולעשות קוקיות. אנחנו בעד כל רעיון יצירתי!

ועכשיו, לתת לברווז המוכשר שבכם לקחת פיקוד—you can do it!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות