דרגו את המתכון

ירון ידעי משתף אותנו במתכון שלו לבקלאווה פרגיות חגיגית.

מצרכים:

אופן הכנת המילוי:

לחמם מחבת, להוסיף 4 כפות שמן רגיל,
להוסיף 2 בצלים קצוצים, לטגן עד להזהבה יפה.
להוסיף 6 יח' סטייק פרגית חתוך לקוביות,
לטגן כ 2 דקות, להוסיף חצי כפית מלח,
חצי כוס צימוקים, חצי כוס נענע קצוצה,
2 כפות סילאן,
לערבב טוב ולבשל כ 4 דקות שיצטמצם הנוזלים, ומוכן
ניתן להוסיף פיצוחים שאוהבים.

הרכבת הבקלאווה:

למרוח תבנית גדולה בשמן קוקוס,
להניח עלה 1 פילו לשמן מלמעלה,
לפזר מעט פירורי לחם,
ולהמשיך בתהליך הזה עם חצי חבילה
לפחות 6 עלים.
לסדר בשכבה אחידה את המליתת
להניח עוד עלה ושוב שמן קוקוס ומעט פירורי לחם. להמשיך כך עם החצי האחרון של החבילה .
את העלה האחרון מורחים טוב
בשמן קוקוס, מהדקים מעט עם הידיים,
חותכים למנות בצורה שאוהבים,
מכניסים לתנור שחומם מראש,
170 מעלות, 30-40 דקות
עד להזהבה יפה . ומוכן
המון הצלחה חברים שלי
באהבה לכולם?
בתיאבון
שלכם ירון ידעי ??

סרטון שמדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות