דרגו את המתכון

בקר מוקפץ: מתכון משגע וקל להכנה

מוקפץ בקר ופלפלים צהובים – פינוק מהיר וטעים

מי מאיתנו לא אוהב מנה מהירה, טעימה ומזינה? מוקפץ בקר ופלפלים צהובים הוא בדיוק זה! המנה המשלבת טעמים עשירים של בקר ופלפלים, מרקם פריך וצבעוניות מרהיבה, מוכנה תוך דקות ספורות ותהפוך לארוחת צהריים או ערב מושלמת.

מקור המתכון:

המתכון מבוסס על מתכון סיני מסורתי של מוקפץ ירקות ובשר, תוך התאמה לחיך הישראלי והוספת פלפלים צהובים.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. חממו את שמן הזית בווק או מחבת גדולה על אש גבוהה.
  2. הוסיפו את קוביות הבשר וטגנו תוך כדי ערבוב עד שהן משחימות מכל הצדדים.
  3. הוסיפו את הפלפלים הצהובים והג'ינג'ר והקפיצו עוד 2-3 דקות.
  4. הוסיפו את הבצל הירוק, רוטב הסויה, הדבש והשום, ערבבו היטב וטגנו עוד דקה.
  5. תיבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
  6. המשיכו להקפיץ עוד דקה-שתיים עד שהירקות רכים אך עדיין פריכים.
  7. הסירו מהאש והגישו מיד.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 15 דקות

הצעות הגשה:

מניע לפעולה:

הכינו את המוקפץ הזה עוד היום ותיהנו מארוחה טעימה, מזינה ומשביעה שתשמח את כל המשפחה!

יתרונות תזונתיים:

הערות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות