אופן הכנה:
1. נמיס את השוקולד יחד עם שמן קוקוס .
2. נטרוף את הביצים לתוך הכלי עם השוקולד, אחת בכל פעם.
3. נוסיף לקערה את הסוכר ותמצית הווניל ונערבב היטב.
4. בקערה נפרדת נערבב יחד קמח שקדים, אבקת אפייה, שקדים קצוצים וקמצוץ מלח.
5. נוסיף את תערובת השוקולד לקערה עם החומרים היבשים ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
6. נמזוג את תערובת הבראוניז לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ונפזר מעל בשקדים.
7. נכניס לתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 30-35 דקות.