בראוניז פאדג'י טבעוני פינוק נטול רגשות אשם
היום, אנחנו צוללים עם הראש לתוך העולם הקסום של בראוניז טבעוניים. בין אם אתה מקצוען ותיק על בסיס צמחי או סתם סקרן לגבי קינוחים נטולי אכזריות, המתכון הזה כאן כדי לספק את השן המתוקה שלך עם צד של טוב בריא.
הפלאים הללו נובעים מאהבה עמוקה לשוקולד ורצון להנגיש פינוקים שאין לעמוד בפניהם לכולם, ללא קשר להעדפות תזונתיות. אנו מאמינים בקינוחים שלא רק בטעם גן עדן אלא גם גורמים לנשמה שלך לרקוד ריקוד שמח. אז בואו נצא להרפתקה השוקולדית הזו!
רכיבים:
- 1 ½ כוסות קמח לכל מטרה
- 1 כוס אבקת קקאו (כי אף פעם אי אפשר לקבל יותר מדי שוקולד)
- 1 כוס סוכר קוקוס (חלופה בריאה יותר לסוכר מזוקק)
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כפית סודה לשתייה
- ½ כפית מלח
- 1 כוס רסק תפוחים לא ממותק (הסוד למרקם הדביק הזה)
- ½ כוס שמן קוקוס, מומס
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס חלב שקדים (או כל חלב צמחי לבחירתכם)
- 1 כוס שוקולד צ'יפס ללא חלב (יותר שוקולד, כן בבקשה!)
אופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- בקערה גדולה, טורפים יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
- בקערה אחרת מערבבים רסק תפוחים, שמן קוקוס מומס, תמצית וניל וחלב שקדים.
- מערבבים מרכיבים רטובים ויבשים, ואז מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.
- יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת.
- אופים 25-30 דקות או עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים.
- מניחים לו להתקרר בתבנית 10 דקות לפני שמעבירים לרשת.
חלופות מתכון:
טוויסט כשר: בדקו שלשוקולד צ'יפס ושאר המרכיבים שלכם יש את חותמת הכשרות. החליפו שמן קוקוס בשמן צמחי אם אתם שומרים על חוקי התזונה הכשרים.
טוב ללא גלוטן: החלף קמח לכל מטרה בתערובת קמח ללא גלוטן כדי לתת מענה לבטן רגישות לגלוטן.
יתרונות תזונתיים:
- עשיר בסיבים מקמח מלא וקקאו
- נמוך יותר בשומנים רוויים עקב השימוש בשמן קוקוס
- עשיר בנוגדי חמצון מאבקת קקאו
- ללא כולסטרול או מוצרי חלב, מה שהופך אותו לבריאות הלב
- מתיקות טבעית מסוכר קוקוס, הימנעות מסוכרים מזוקקים
כמות: מתכון זה מניב תבנית מושלמת ל-12 ריבועי בראוניז נדיבים.
זמן הכנה: מתחילתו ועד סופו, תוך כ-40 דקות תוכלו לנעוץ שיניים בתענוגות הדקדנטיים הללו. זה 10 דקות לאיסוף החומרים, 20 דקות לערבב ולהכין ו-10 דקות לאפייה.
רמת קושי: קל. גם אם אתה טירון במטבח, הבראוניז האלה יגרמו לך להיראות כמו אופה מקצוען.
טיפים לגדולה של בראוניז:
- אל תערבב יתר על המידה: מקפלים בעדינות את החומרים היבשים לרטובים. ערבוב יתר עלול לגרום לבראוניז צפופים.
- תוספות: הוסף אגוזים קצוצים או קפל פנימה מעט חמאת שקדים לתוספת טעם ופריכות.
- הקירור הוא המפתח: אפשרו לבראוניז להתקרר במחבת לפני שפורסים את החתך המושלם והנקי הזה.
הנה לך – הכרטיס שלך לגן עדן בראוניז טבעוני! אפייה מהנה חברים!