חיפוש

בריוש קינמון מתכון משגע

בריוש קינמון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בריוש קינמון מתכון משגע

אורית לוי משתפת במתכון מושלם של בריוש קינמון.

מצרכים:

לבצק
600 גר' קמח לבן
200 מ"ל חלב 3%
200 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות
2 ביצים L
50 גר' שמרים טריים או 15 גר' שמרים יבשים
70 גר' סוכר לבן
5 גר' מלח
למלית קינמון
200 גר' חמאה רכה מומסת במיקרו 30 שניות
240 גר' סוכר חום בהיר דמררה
30 גר' קינמון טחון
לציפוי
ביצה טרופה
גבישי סוכר אם יש
סירופ סוכר
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים בריוש איטלקי במילוי קצפת – מריטוצו
סופלה שוקולד מושלם ומושחת
לחמניות ביתיות מתכון של תומר תומס כולל סרטון

סרטון עם מתכון נוסף לבריוש צרפתי אמיתי של רועי דהאן:

אופן הכנה:
1. למילוי:
2. לערבב בקערה את החמאה המומסת עם הסוכר היטב כ- 2 דקות.
3. להוסיף את הקינמון ולערבב 2 דקות נוספות עד שמתקבל ממרח חלק.
4. להניח בצד עד השימוש.
5. לבצק:
6. במיקסר עם וו לישה לערבב את כל המרכיבים במהירות איטית 10 דקות.
7. להגביר למהירות בינונית ל- 3 דקות נוספות.
8. לכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה.
9. הכנת המאפה:.
10. מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט למלבן ארוך ורחב.
11. מורחים את מלית הקינמון על הבצק כמעט כולו.
12. מקפלים צלע תחתונה של הבצק עד האמצע ומקפלים את הצלע העליונה על התחתונה ונוצר מלבן ארוך ודק.
13. מרדדים מעט.
14. חותכים את הבצק למלבנים קטנים.
15. כל מלבן חותכים 2 חתכים מלמטה אך לא עד למעלה (משאירים רווח בצק שלם בסוף כל מלבן.
16. קולעים צמה קטנה משלושת החתכים ומגלגלים את הצמה פנימה בעדינות מהחלק התחתון לעליון.
17. מניחים את המאפה המגולגל בתוך תבנית מאפינס מנייר / קרטון או סיליקון משומנת.
18. מחממים תנור ל- 180 מעלות טורבו.
19. מתפיחים את הבצק בתבניות חצי שעה.
20. מורחים ביצה, מפזרים גבישי סוכר אם יש ואופים כ- 20 דקות עד שמשחים.
21. בזמן שהמאפים בתנור מרתיחים בסיר קטן כוס וחצי סוכר, כוס מים וטיפה מיץ לימון.
22. לאחר הרתיחה סוגרים את הגז ונותנים להתקרר עד השימוש בסירופ.
23. מוציאים מהתנור ובעודם חמים מוזגים סירופ סוכר

\

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות