דרגו את המתכון
גוזגוזה בוכרי אמיתי מתכון מעלף
גוזגוזה בוכרי אמיתי מתכון מעלף של יפית אהרונוב.
גוזגוזה הינו מאפה בוכרי מושלם.
מצרכים:
קילו קמח
חצי כוס שמן
2 כפות מיונז
2 כפות חומץ
כפית מלח
כוס וחצי מים עד 2 כוסות- חד פעמי הרגיל (מתחילים עם כוס וחצי ומוסיפים במידת הצורך עד 2 כוסות)
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
גוזגוזה בוכרי מתכון מעלף
גוזגוזה מתכון של תומר תומס
בחש בוכרי מתכון אליפות
מתכון נוסף לגוזגוזה:
אופן הכנה:
ללוש לבצק אחיד ורך.
לכסות למנוחה של רבע שעה כזה
ללוש שוב
וההמשך לפי סדר התמונות
בתנור 180 עד 200 מעלות
40 דקות תלוי כל אחת לפי התנור שלה
למילוי
בשר מס 2 קצוץ דק
מלא מלא בצל דק חתוך לרצועות
שמן זית מלח פלפל כמון
לערבב היטב
המילוי הוא עם בשר צלעות חי קצוץ דק, אין צורך לטגן או לבשל לפני את הבשר, זה מתבשל בתוך הבצק.