דרגו את המתכון
אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה לגלילות חזה עוף ממולאים.
- לטגן ב 2 כפות שמן בצל קטן קצוץ עד להזהבה להוסיף כף סילאן ולהמשיך לטגן קלות.
- נוסיף 200 גרם בשר בקר טחון,200 גרם הודו טחון (ניתן להכין רק עם בשר בקר לבחירה).
- נפתח עם מזלג את הבשר וכעת נוסיף,כוסברה קצוצה או פטרוזליה,.פטריות חתוכות ,חופן צימוקים,מלח ,בהרט לקציצות,מעט אגוז מוסקט ופלפל שחור גרוס .
- לטגן את הכל עד לשינוי צבע של הבשר,נעביר למסננת נצנן וננקז את הנוזלים.
אופן ההכנה
- נכין תבנית עם נייר אפייה,8 חזה עוף פרוס דק,ניקח מהמלית נמלא במרכז נגלגל ונניח בתבנית.אין צורך להדק עם קיסם פשוט להניח אותם על הסגירה .
- נזגג שמן זית,נמרח על כל חזה עוף סילאן,נוסיף תיבול תבלין צילי גרוס או פפריקה מתוקה,פלפל שחור גרוס,מלח גס ושומשום לקישוט.
- נכניס לתנור בחום 200 מעלות מכוסה עם נייר כסף לחצי שעה.
- כעבור חצי שעה נסיר את הנייר,ננמיך ל 170 מעלות .
- נזגג מידי פעם עם הרוטב שנוצר בתבנית ,לסיום נזלף סילאן שוב ונמשיך בתנור לעוד 5 דקות.
- סה"כ זמן הכנה שעה.