דרגו את המתכון

דג מושט מטוגן מתכון נהדר

דג מושט הוא דג ים נפוץ בארץ ישראל. הוא בעל טעם עדין ועסיסי, והוא עשיר בחלבון ובוויטמינים. דג מושט מטוגן הוא מנה קלאסית ומהירה להכנה, והוא תמיד פופולרי על שולחן האוכל.

מקור המתכון

מתכון זה לדג מושט מטוגן הוא מתכון ביתי פשוט וטעים. הוא מתאים לכל אירוע, ואפשר להכין אותו עם דג מושט טרי או קפוא.

רשימת מרכיבים

הוראות הכנה

  1. הוציאו את הדג מהמקרר לפחות 30 דקות לפני ההכנה.
  2. בקערה אחת, ערבבו את הקמח, המלח, הפלפל והפפריקה המתוקה.
  3. בקערה נפרדת, הקציפו את הביצה.
  4. בקערה שלישית, ערבבו את פירורי הלחם.
  5. טבלו כל נתחי הדג בקמח, לאחר מכן בביצה, ולאחר מכן בפירורי לחם.
  6. מחממים שמן במחבת על אש בינונית.
  7. מטגנים את הדגים משני הצדדים עד שהם זהובים וקריספיים.
  8. מוציאים את הדגים מהמחבת ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן.
  9. מגישים חם עם לימון וירקות ירוקים.

טיפים

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי

המתכון הוא קל להכנה, ומתאים גם למתחילים.

זמן הכנה נדרש

הזמן הכולל להכנת המנה הוא כ-30 דקות.

הצעות הגשה

דג מושט מטוגן הוא מנה עיקרית מושלמת, והיא יכולה להוות גם מנה צדדית לארוחה עשירה יותר. אפשר להגיש אותה עם אורז, פירה, או ירקות מאודים.

דג מושט מטוגן הוא מנה טעימה ועסיסית, והיא קלה להכנה. אז למה אתם מחכים? בואו להכין!

יתרונות תזונתיים

דג מושט הוא מקור טוב לחלבון, ויטמינים ומינרלים. הוא מכיל כמות נמוכה של שומן רווי, והוא עשיר בחומצות שומן מסוג אומגה-3.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות