דרגו את המתכון

אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה להמבורגר עוף ביתי.

מצרכים להכנת המבורגר עוף ביתי:

אופן הכנה:

  1. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מכינים תבנית עם נייר אפיה ואז מרססים את נייר האפיה בשמן.
  3. יוצרים בעזרת ידיים משומנות מהתערובת המבורגרים (אפשר בעזרת רינג או שיוצרים כדורים בגודל כדור טניס ואז משטחים).
  4. מחממים תנור ך-200 מעליון לא טורבו (מפעילים רק את החלק העליון לא התחתון)
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך רבע שעה ואז הופכים ואופים למשך 5 דקות נוספות בערך עד שמזהיב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות