דרגו את המתכון
דורית אלישע מלמדת אותנו איך מכינים קרם בוואריה מושלם.
מצרכים:
- כוס וחצי חלב
- 1 שקית ג'לטין
- 5 כפות סוכר
- 2 ביצים
- 1 שמנת מתוקה
- סירופ שוקולד
- 100 גר אגוזים קצוצים
- תבנית פיירקס
אופן הכנה:
- לחמם את החלב עם הג'לטין תוך כדי ערבוב ולצנן להפריד את הביצים להוסיף לחלמונים כף סוכר לבחוש ולהוסיף לתערובת החלב הקר.
- להעביר לקערה גדולה להקציף את החלבונים עם 2 כפות סוכר ולהוסיף לקערה בתנועות קיפול להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ולהוסיף לקערה בתנועות קיפול לצקת על תבנית פיירקס בינונית.
- להעביר למקרר ללילה בהגשה להוסיף סירופ שוקולד ואגוזים קצוצים .
סרטון עם מתכון נוסף לקרם בוואריה: