דרגו את המתכון

סלט חסה מרענן עם עגבניות שרי ובצל סגול: המתכון הקליל שיגנוב את ההצגה!

מחפשים מתכון לסלט קליל ומהיר שיתאים לכל ארוחה וימלא את השולחן בצבעים חיים ובטעמים מעוררי תיאבון? הכירו את הסלט המושלם שלכם: עלי חסה פריכים ורעננים, עגבניות שרי עסיסיות ובצל סגול חריף-מתקתק, ביחד עם רוטב ויניגרט לימוני ממכר בהתאמה מושלמת. עם הכנה פשוטה ותוצאה כה מזמינה ומרשימה, כולם ידרשו מכם את הסוד למתכון!

מידע בסיסי על המתכון:

רשימת מצרכים:

לרוטב ויניגרט לימוני:

אופן ההכנה – 3 שלבים פשוטים ומהירים:

  1. הכנת הירקות: שטפו היטב את החסה וייבשו בעדינות. קרעו אותה בידיים לחתיכות בגודל נגיסה. חצו את עגבניות השרי לחצי, חתכו את הבצל לפרוסות דקות והניחו בקערת הגשה גדולה ונאה.
  2. הכנת הרוטב: בקערית קטנה ערבבו היטב את שמן הזית, מיץ הלימון, דבש (או סילאן), מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר לטעום ולתקן תיבול לפי ההעדפות האישיות שלכם.
  3. הרכבת הסלט והגשה: רגע לפני ההגשה, מזגו את הרוטב מעל הירקות, הוסיפו את עלי הנענע הטריים, וערבבו בעדינות בידיים נקיות או בעזרת כפות הגשה. הטעמים משתלבים והריחות פשוט נפלאים!

למה תאהבו את הסלט הזה?

טיפים להצלחה בטוחה:

וריאציות ושדרוגים מפנקים:

איך מומלץ להגיש?

הסלט מושלם כתוספת לארוחות בשריות או חלביות, וזוהי הבחירה האולטימטיבית לבראנץ' קליל או לארוחות ערב משפחתיות. לשולחן מרשים במיוחד, הגישו בקערה רחבה ואטרקטיבית, פזרו מעל מעט עלי נענע לקישוט וזלפו נקודתית מעט ויניגרט לקבלת אפקט ויזואלי משגע.

הכנתם את הסלט? אנחנו בטוחים שקיבלתם מנה מושלמת שאי אפשר להפסיק לנשנש. אל תשכחו לשתף את התמונה והתוצאה שלכם עם חברים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות