3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול
זיתים מבושלים ברוטב עגבניות ב-10 דקות
אורית לוי משתפת אותנו במתכון מושלם של זיתים מבושלים ברסק עגבניות.
מצרכים:
כפית פפריקה אדומה מתוקה
1 פלפל חריף חתוך לטבעות
4 שיני שום פרוסות
חצי קופסת רסק עגבניות גדולה
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
1 בצל קצוץ
2 קופסאות זיתים ללא גלעין
חצי כפית פפריקה אדומה חריפה
מעט פלפל ומלח
רבע כפית כמון
חצי כוס מים
מעט שמן לטיגון
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי מתכון של תומר תומס
עוף עם זיתים מרוקאים
קציצות עוף טוניסאיות מתכון של פעם בחיים
סרטון נוסף של זיתים מבושלים:
אופן הכנה:
1. במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עם פרוסות השום.
2. מוסיפים למחבת רסק, תבלינים ומים ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הזיתים, מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עוד 10 דק'. אפשר להוריד מהגז ולפזר כוסברה או פטרוזיליה.