5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

חגיגה של פתיתים עם נקניקיות רותחת

התכוננו לצאת למסע עמוס טעמים עם פייסטת הנקניקיות והפתיתים הלבביות והמענגות שלנו! המתכון הזה הוא ממש חביב הקהל, שמפגיש את הטוב המלוח של נקניקיות ואת פריכות הפתיתים בסימפוניה של טעמים. אמנם מקורו המדויק עשוי להיות מעט מטושטש, אך דבר אחד ברור – זוהי יצירת מופת קולינרית שהתפתחה דרך אינספור מטבחים, שכל אחד מוסיף טוויסט משלו לתערובת.

רכיבים:

הוראות בישול:

עבודת הכנה:

  1. בסיר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
  2. לזרוק פנימה את הנקניקיות ולבשל עד להזהבה מכל הצדדים.
  3. מוסיפים בצל, פלפל ושום. מטגנים עד שהירקות רכים.
  4. מפזרים פנימה את התירס, הפפריקה, הטימין, המלח והפלפל. מערבבים עד שהכל נעים ומעורבב היטב.
  5. פזרו עגבניות שרי מסביב לפרץ נוסף של רעננות.
  6. מוסיפים את הפתיתים ומכסים במים.
  7. מבשלים במשך 7-10 דקות עד שמוכן.
  8. מפזרים פטרוזיליה טרייה לפני ההגשה.

אפשרויות חלופיות:

לאוכלי כשרות, בחרו בנקניקיות עם תעודת כשרות ובדקו שוב את בחירת המרכיבים שלכם. אפשר גם להתנסות בתחליפי בשר או נקניקיות טופו לטוויסט צמחוני. 

יתרונות תזונתיים:

כמות: אידיאלי עבור 4 אנשים רעבים, או 2 אם אתה מרגיש מפנק במיוחד.

זמן הכנה: בערך 30 דקות, כי למי יש זמן לחכות?

רמת קושי: קלי קלות! גם אם שרפת טוסט בעבר, קיבלת את זה.

טיפים לבעיטה נוספת:

הנה לכם, פיאסטה של נקניקיות ופתיתים ללא רעש וטעמים שאמורות להפוך למרכיב עיקרי במטבח שלכם. עכשיו, המשך להתענג על הטעימות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות