חיפוש

חזה עוף במחבת בטעם חלומי

חזה עוף במחבת בטעם חלומי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חזה עוף במחבת בטעם חלומי

ליאת שפיצר משתפת אותנו במתכון לחזה עוף במחבת בטעם חלומי

מצרכים:
800 גרם חזה עוף
2 מארזי פטריות
מארז עגבניות שרי
מעט שמן זית
15 שיני שום שלמות
3 גבעולי בצל ירוק
¼ צרור פטרוזיליה
½ כפית חצי כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
½ כף אבקת מרק עוף
¾ כוס מים רותחים
½ כוס מים קרים
כף גדושה קורנפלור
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
חזה עוף ממולא בירקות מוקפצים (פופייט) של השף מאיר דוד
חזה עוף עם בצל ופטריות ברוטב סצואן
חזה עוף צלוי במרינדה של צ'ילי מתוק, חרדל ודבש

מתכון נוסף לחזה עוף במחבת:

אופן הכנה:
1. נחצה לשניים כל נתח של חזה עוף, נטבל במעט מלח ופלפל שחור ונטגן בשמן זית עד להזהבה קלה.
2. לאחר שהזהיב נוציא מהמחבת ונטגן את הפטריות כאשר הן שלמות. לאחר שהפטריות מטוגנות נשאיר אותן במחבת ונמשיך לטגן יחדיו עם עגבניות השרי ושיני השום למשך כחמש דקות.
3. נוסיף פנימה את המלח והתבלינים. נערבב ונוסיף ¾ כוס מים רותחים. נניח לירקות לרתוח ואז נוסיף שוב את נתחי חזה העוף ונבשל לשתי דקות נוספות.
4. בקערה נפרדת קורנפלור עם חצי כוס מים קרים ונערבב היטב עד לקבל נוזל אחיד ללא גושים. את הנוזל נוסיף לתוך המחבת בהדרגה ותוך כדי ערבוב כאשר אנו ממשיכים להרתיח לשתי דקות נוספות.
5. בטרם ההגשה נפזר מעל פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות