חיפוש

חזה עוף במילוי בשר טחון (פופייט)

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חזה עוף במילוי בשר טחון (פופייט)

ליאת קאדר משתפת אותנו במתכון מושלם של חזה עוף במילוי בשר הנקרא פופייט בליווי פלחי תפוחי אדמה .

מתכון לפופייט, חזה עוף במילוי בשר טחון , בציפוי ביצה ופירורי לחם מוזהבים, בתנור
8 נתחי חזה פרוסים( שניצל)
בשר טחון( 250 גרם בערך)
פטרוזיליה ירוקה קצוצה
כוסברה ירוקה קצוצה
בצל מטוגן( אני שמתי שבבי בצל מטוגן)
מלח
שמן
פלפל שחור
פלפל שחור גרוס
בהראט
פפריקה אדומה
לבלילה
מעט כורכום
מלח
פפריקה
כורכום
1/2 כפית חרדל
ביצה
2 שיני שום כתושות
לציפוי
פירורי לחם מוזהבים עם שומשום

מתכונים נוספים:
חזה עוף ממולא בירקות מוקפצים (פופייט) של השף מאיר דוד
חזה עוף במרינדה
גלילות חזה עוף ממולאים בבשר ופטריות

סרטון המדגים הכנת פופייט:

אופן הכנה:
מניחים את השניצלים פתוחים על משטח נקי. מפזרים עליהם מעט מלח , בהראט ומעט פלפל שחור.
מכינים את תערובת הבשר הטחון. בקערה שמים בשר,מלח, פלפל שחור, פפריקה , בצל מטוגן, כוסברה , פטרוזיליה, 1 כף שמן ומערבבים את העיסה. מניחים בקצה של השניצל מלית בצורת קבב דק( כמו בתמונה), ומגלגלים כמו רולדה. ומהדקים. ( מי שלא מסתדר יכול לנעוץ קיסם בקצה)
בקערה רחבה שמים ביצה וטורפים, מוסיפים מעט כורכום , חרדל, קורט מלח ושום כתוש ומערבבים היטב. טובלים את החזה המגולגל בביצה ואז בקערה עם פירורי לחם מוזהבים , שומשום, כוסברה ירוקה יבשה ומעט אבקת מרק.
מחממים תנור 200 מעלות טורבו, על נייר אפייה מרססים שמן בנדיבות ומניחים אתה פופייט . מעל שוב מרססים שמן בנדיבות ולתנור.. עד שמזהיב ולהפוך ..( כמו בתמונה). להגשה חגיגית אפשר לפרוס לפרוסות.. ובתיאבון..
להכנת רולדה: מסדרים פרוסות דקות של חזה עוף מתובל בפפריקה מעט כמון מלח פלפל שחור בהראט ופלפל גרוס ושן שום פרוסה ומעט סילאן על נייר אפייה כמו בתמונה, ממלאים בבשר טחון כמו במתכון השני ומגלגלים ראו תמונה. מעל מרססים שמן, מפזרים גרגירי חרדל ופלפל גרוס ופפריקה , מעבירים לנייר כסף ועוטפים . מניחים על תבנית אינגליש קייק ולתנור 200 מעלות.

פופייט עוף במילוי בשר

פלחי תפו״א
חותכים 5 תפו״א לרבעים
מבשלים בסיר עם מים רותחים וכורכום עד לריכוך . בקערה שמים שמן מעט מים פפריקה פלפל כורכום פפריקה חריפה אבקת מרק אבקת בצל כוסברה ירוקה יבשה מלח מעט כמון 2 שיני שום כתוש, רוטב צ׳ילי, כף קורנפלור ומערבבים. טובלים פלחי תפו״א ומניחים על נייר אפייה ולתנור טורבו 200 מעלות עד להזהבה. אני שמתי כף שמן והשתמשתי בסיר של טפאל.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות