3.4/5 - למתכון דירוג של 7 חובבי בישול
חזה עוף על הפלנצ'ה הוא מנה מענגת מהירה להכנה ועמוסה בטעם. גריל הפלנצ'ה מעניק צריבה יפה תוך שמירה על העוף רך ועסיסי. המתכון הזה מושלם לארוחת ערב בשבוע או לברביקיו בסוף השבוע.
איך להכין חזה עוף על הפלנצ'ה בתיבול הורס – הרכיבים
- 2 חזה עוף ללא עצמות
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית אבקת בצל
- 1/2 כפית טימין מיובש (או עשבי תיבול יבשים המועדפים עליך)
- אופציונלי: חתיכות לימון ועשבי תיבול טריים לקישוט
הוראות:
- חממו מראש את גריל הפלנצ'ה לחום בינוני-גבוה.
- מברישים את שני הצדדים של חזה העוף בשמן זית.
- בקערה קטנה מערבבים יחד מלח, פלפל שחור, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל ותימין מיובש.
- מתבלים את חזה העוף בנדיבות בתערובת התבלינים משני הצדדים.
- מניחים את חזה העוף המתובל על גריל הפלנצ'ה החם.
- צולים כ-6-8 דקות מכל צד, או עד שהעוף מוכן. אתה יכול לבדוק את העשייה על ידי הבטחת הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165°F (75°C).
- הימנעו ללחוץ על העוף עם מרית בזמן הצלייה כדי לשמור על עסיסי.
- בסיום, מוציאים את חזה העוף מגריל הפלנצ'ה ונותנים להם לנוח כמה דקות.
- מגישים חם, מעוטר בעשבי תיבול טריים ופלחי לימון אם רוצים.
תיהנו מחזה העוף שלכם בטעם ובגריל מושלם על הפלנצ'ה! זוהי אפשרות ארוחה טעימה ובריאה שבטוח תספק את בלוטות הטעם שלך.