חיתוכיות גבינה מדהימות
חנה אדרי משתפת אותנו במתכון של חיתוכיות גבינה מדהימות
מצרכים:
בצק:
1 חבילה חמאה (200 גרם )
1 חלמון
3 כוסות קמח
¼ כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
¼ כוס מים קרים
מילוי:
2 חבילות גבינת טוב טעם (500 גרם)
1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם )
1 חבילה גבינת שמנת (250 גרם – אפשר להחליף בעוד גבינה לבנה)
2 כוסות סוכר
4 ביצים
3 כפות קורנפלור
פירורי בצק:
1 חבילה חמאה (100 גרם )
1 כוס סוכר
½1 כוס קמח
½ כוס אגוזים (טחונים)
2 כפות מים
חיתוכיות ריבה ופירורים עם שמן – מתכון מנצח
מתכוני עוגיות נוספים
מתכוני עוגת גבינה
אופן הכנה:
לערבב את רכיבי הבצק במעבד מזון לבצק אחד.
לרדד מעל נייר אפיה לגודל תבנית חד פעמית הגדולה 30/40. בערך.
הכנת המילוי:
לערבב היטב את המרכיבים של המילוי בקערה ואז להעביר מעל הבצק.
לערבב מרכיבי הפירורים בקערה . לפזר את הפירורים מעל הגבינה
אפייה 170 מעלות מעל שעה לבדוק שנאפה ומזהיב טוב.
חיתוך לקוביות לאחר קירור.
סרטון עם מתכון נוסף לחיתוכיות עוגת גבינה ולימון: