חיפוש

חמין בסיר בישול איטי

חמין בסיר בישול איטי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

יובל דור משתפת אותנו במתכון של חמין בסיר בישול איטי.

מצרכים:

  • 1 בצל לבן
  • כוס גרגירי חומוס שהושרה במים לילה
  • כוס שועית לבנה שהושרתה במים לילה
  • 7 שיני שום קלופות
  • 3 תמרים חצויים
  • 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית צ'ילי גרוס
  • כפית שטוחה כורכום
  • כף סוכר חום
  • 1 קילו בשר אסאדו חתוך לקוביות גדולות
  • 5-6 תפוחי אדמה קטנים
  • מים רותחים
  • 6 ביצים
  • לשקית קוקי: כוס גריסים
  • כוס חיטה
  • 3 כפות שמן
  • כפית גדושה פפריקה
  • חצי כפית צ'ילי גרוס
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • כפית כורכום
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 5 שיני שום קלופות

אופן הכנה:

  1. בסיר חשמלי שחומם מראש על high מתחילים לטגן בצל קצוץ גס עם מעט שמן עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את גרגירי החומוס והשעועית הלבנה, 7 שיני שום, 3 תמרים חצויים ואת התבלינים ומערבבים .
  3. בסיר נפרד עם מעט שמן סוגרים את הבשר ולאחר מכן מוסיפים את הבשר לסיר.
  4. מוסיפים תפוחי אדמה וביצים ששטפנו טוב לפני ולאחר מכן מוזגים מים רותחים עד קו הקטניות.
  5. סוגרים את הסיר במכסה ומבשלים כ-15 דקות, בינתיים מכינים את תוספת החיטה.
  6. שוטפים טוב כמה פעמים את הגריסים והחיטה עד שהמים נהפכים לצלולים יותר.
  7. בסיר קטן נפרד שמים את החיטה והגריסים מוסיפים את השמן והתבלינים ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומבשלים על אש קטנה 15-10 דקות עד שהמים טיפה מתאדים, לאחר מכן מוסיפים את שיני השום.
  8. שמים את התערובת בשקית קוקי ומוסיפים מעל עוד 2 כוסות מים רותחים וסוגרים את השקית כאשר יש אוויר בפנים וטיפה מערבבים את השקית.
  9. מכניסים את השקית לסיר החשמלי ומניחים מעל התבשיל. ממשיכים לבשל כ 15 דקות נוספות. לאחר הבישול הקצר מחוררים את השקית בחלק העליון בעזרת מזלג כדי שהאוויר יצא .
  10. מבשלים במשך 8-10 שעות על מצב auto .

סרטון של הכנת חמין בסיר בישול איטי של חגית אלקבץ:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות