דרגו את המתכון

חצ'פורי מושלם וקליל להכנה

הדר פלדמן משתפת אותנו במתכון לחצ'פורי מושלם וקליל להכנה

מצרכים:
½ קילו קמח
1 כף שמרים
2 כפות סוכר
½ כף מלח
2 כוסות מים (ממש בהדרגה )
2 כפות שמן
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
חצ'פורי מתכון אמיתי של תומר תומס כולל סרטון
לחם גרוזיני לשבת – לחם גיאורגי
מתכון ללחם נורבגי שאתם חייבים להכין

מתכון נוסף לחצ'פורי:

אופן הכנה:
1. להכניס לקערה את כל המרכיבים וללוש היטב לבצק אחיד ולהתפיח כשעה וחצי.
2. לחלק לכדורים ולמלא בגבינות. איזה שאוהבים צהובה/בולגרית/מוצרלה/קשקבל.
3. לאפות בתנור על חום של 200° טורבו למשך כ 20 דקות.
4. תוספת של חמאת שום ממש מוסיפה.
5. אפשר למרוח ביצה בצדדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות