דרגו את המתכון
חצ'פורי מושלם וקליל להכנה
הדר פלדמן משתפת אותנו במתכון לחצ'פורי מושלם וקליל להכנה
מצרכים:
½ קילו קמח
1 כף שמרים
2 כפות סוכר
½ כף מלח
2 כוסות מים (ממש בהדרגה )
2 כפות שמן
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
חצ'פורי מתכון אמיתי של תומר תומס כולל סרטון
לחם גרוזיני לשבת – לחם גיאורגי
מתכון ללחם נורבגי שאתם חייבים להכין
מתכון נוסף לחצ'פורי:
אופן הכנה:
1. להכניס לקערה את כל המרכיבים וללוש היטב לבצק אחיד ולהתפיח כשעה וחצי.
2. לחלק לכדורים ולמלא בגבינות. איזה שאוהבים צהובה/בולגרית/מוצרלה/קשקבל.
3. לאפות בתנור על חום של 200° טורבו למשך כ 20 דקות.
4. תוספת של חמאת שום ממש מוסיפה.
5. אפשר למרוח ביצה בצדדים.