דרגו את המתכון

דניאל רנוב משתפת אותנו במתכון שלה לכדורי חרוסת מרוקאית.

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. שמים את התמרים במעבד מזון ומעבדים למחית חלקה,מדי פעם יש לעצור את מעבד המזון ובעזרת מרית להוריד את המחית שנדבקה לדפנות קערת המעבד מזון מאחר והמחית מאוד דביקה.
  2. מוסיפים את שאר החומרים למחית התמרים במעבד המזון ומעבדים עד לקבלת מחית אחידה וחלקה (שוב מדי פעם לעצור ובעזרת מרית להוריד את מה שנדבק לקערת במעבד מזון).
  3. מרטיבים את הידיים קלות,לוקחים כף או שתיים (תלוי בגודל הכדור הרצוי) מהמחית שהכנו ויוצרים כדורים אישיים של החרוסת.

סרטון עם מתכון נוסף לחרוסת לפסח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות