חיפוש

חרוסת קלאסית מתכון מעלף

חרוסת קלאסית מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חרוסת קלאסית מתכון מעלף

אריאלה גולדמן משתפת אותנו במתכון מושלם של חרוסת קלאסית.

מצרכים:
צנצנת סילאן (טבעי)
100 גרם אגוזי מלך גרוסים (או בוטנים גרוסים)
אופן הכנה מופיע בהמשך.








מתכונים נוספים:
חרוסת מרוקאית מתכון מנצח
חרוסת מתכון קל לפסח
חרוסת מתכון ביתי מושלם

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. יוצקים את הסילאן לקערה לפי הכמות הרצויה לאחר מכן מוסיפים את האגוזים הגרוסים (ניתן לשלב אגוזים לפי בחירתכם / או בוטנים גרוסים ) מערבבים ומאחסנים בטמפרטורת החדר מכוסה בניילון נצמד.
חרוסת של היהודים בכורדיסטן:
כך הכינו היהודים בעירק/ כורדיסטן את החרוסת :
בעירק/ כורדיסטן השרו תמרים במים למשך ימים אחדים, סיננו אותם בסלים והרתיחו את המיץ שנזל מהסלים עד שיתעבה. הוסיפו שקדים או אגוזים כתושים וערבבו, כך שמתקבלת חרוסת דמוית טיט, כהלכה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות